Vintage - Hét napjai Matrica ív

Vintage - Hét napjai Matrica ív

Hét napjai – Vintage stílusban
42 db matrica
Matricák mérete: 1 x 2-3 cm
Anyag: papír

890Ft

Elfogyott

Tulajdonságok

Ha te is vezetsz bullet journalt és szeretnéd minél gyorsabban, de esztétikusan elkészíteni az oldalaidat, akkor ezzel a vintage stílusú hét napjai matrica ívvel könnyedén megteheted. A hét minden napja 5-ször szerepel a matrica íven, így elegendő 1 hónapra, el tudod készíteni a segítségével az egyedi határidőnaplódat. Az egyéb szövegeket (teendők, jegyzetek, események és venni) címzésként használhatod. Scrapbook készítéshez is tökéletes választás.

Leírás:
42 db 1 x 2-3 cm-es öntapadó matrica a hét napjaival és feliratokkal fehér alapon fekete betűkkel 1 db 12 x 16 cm-es íven. A matrica ív előre fel van vágva, könnyen le lehet választani a matricákat felhasználhatod őket bármilyen kreatív projekthez.

Hétfő – 5x
Kedd – 5x
Szerda – 5x
Csütörtök – 5x
Péntek – 5x
Szombat – 5x
Vasárnap – 5x

Teendők – 2x
Jegyzetek – 2x
Események -2x
Venni – 1x

Saját
tervezés

Egyedi
termék

Magyar
márka

Megbízható
webshop

A csomagokat a kért szállítási móddal indítom útjára. 
A rendeléstől számított egy héten  belül várhatóan megérkezik a csomagod. 

A csomagokat a lehető legkörnyezetbarátabb módon próbálom elkészíteni, minimális műanyaggal, hogy a nedvességtől és a fizikai sérüléstől is óvjam őket az utazás során. 

A termékek színe minimálisan eltérhet a képeken látottaktól a különböző kijelzők beállításai miatt.

Az oldalon megjelenő minden egyes tartallmi elem (design, szöveg, kép..stb.) a Svidia Design tulajdonát képezi, és az én írásos engedélyem nélkül tilos másolni vagy reprodukálni.

Ezeket láttad már?