Vintage - Fekete jelölő matrica ív

Vintage - Fekete jelölő matrica ív

Vintage – Black shapes
52 db matrica
Matricák mérete: kb. 2 cm
Anyag: papír

690Ft

10 készleten

Tulajdonságok

Ha te is vezetsz bullet journalt és szeretnéd esztétikusan elkészíteni az oldalaidat, akkor ezekkel a jelölő matricákkal gyorsan és esztétikusan elkészítheted az személyre szabott oldalakat. A papír alapú matrica íven 20 db 1,8 cm-es átmérőjű fekete jelölő karikát, 20 db 1 cm átmérőjű fekete pöttyöt és 12 db 2 cm széles fekete zászlót találsz. Ezeknek a jelölő matricáknak a segítségével díszítheted a határidőnaplódat. Scrapbook készítéshez is tökéletes választás.

Leírás:
20 db kör alakú matrica 4-6 cm-es öntapadó matrica minta fehér papíron fekete színnel Az ív 12 x 16 cm-es. A matrica ív előre fel van vágva, könnyen le lehet választani a mintákat felhasználhatod őket bármilyen kreatív papír projekthez.

52 db mini matrica
20 db – 1,8 cm – fekete karika
20 db – 1 cm – fekete pötty
12 db – 2 cm – zászló

Saját
tervezés

Egyedi
termék

Magyar
márka

Megbízható
webshop

A csomagokat a kért szállítási móddal indítom útjára. 
A rendeléstől számított egy héten  belül várhatóan megérkezik a csomagod. 

A csomagokat a lehető legkörnyezetbarátabb módon próbálom elkészíteni, minimális műanyaggal, hogy a nedvességtől és a fizikai sérüléstől is óvjam őket az utazás során. 

A termékek színe minimálisan eltérhet a képeken látottaktól a különböző kijelzők beállításai miatt.

Az oldalon megjelenő minden egyes tartallmi elem (design, szöveg, kép..stb.) a Svidia Design tulajdonát képezi, és az én írásos engedélyem nélkül tilos másolni vagy reprodukálni.

Ezeket láttad már?