fontos információk

Fontos információk

Hogyan tudok fizetni? 
Bankkártyás fizetési mód kiválasztásakor online tudsz fizetni a bankkártya adataid megadásával.
Előre utalás:  Ez a mód akkor elérhető, ha a bankkártyás fizetés valamilyen okból meghiúsul. Kérlek, ez esetben írj nekem üzenetet! Lesz lehetőséged előre elutalni az összeget a saját bankszámládról az enyémre. Fogok küldeni egy díjbekérőt, ami alapján el tudod utalni az összeget, melynek számlámra érkezése után küldöm a csomagod az alábbi feltételek szerint.
Utánvét:  A Foxpost szolgáltatásai közül választva lehetőséged van az alábbi módokon a csomag átvételekor fizetni:
Foxpost automata: kártyás fizetés
Foxpost házhozszállítás: kártyás és készpénzes fizetés
Az utánvétes fizetési lehetőség október 15. és január 5. között nem elérhető.

Milyen szállítási módok vannak?  

Foxpost automata: Miután elhelyeztem a csomagodat az automatában, e-mailben kapsz értesítést arról, merre jár. Amikor bekerül az átvételi automatába (ahová kérted), akkor kapsz egy nyitókódot. 3 napod lesz arra, hogy ennek segítségével kivedd a csomagodat. Utánvét esetén az automatánál csak kártyával tudsz majd fizetni.
Foxpost házhozszállítás: A Foxpost futára az ajtódig viszi a csomagodat, személyesen kell átvenned. A Foxposttól kapsz majd tájékoztatást az érkezési idejéről. Kérlek, ezt a szállítási módot csak akkor válaszd, ha biztosan át tudod venni személyesen! Utánvét esetén tudsz fizetni kártyával és készpénzzel is a futárnak.

FONTOS! A csomag szállító cégnek való átadása után a rendelés teljesített. A szállító cég vagy a megrendelő hibájából történő késésekért, vagy a csomag meg nem érkezésért nem tudok felelősséget vállalni! A csomagszám/nyomkövetési szám megadása után a megrendelő tud érdeklődni, esetlegesen panaszt tenni a szállító cégnél elveszett, vagy késésben lévő csomagja iránt/miatt.

Mikor kapom meg a csomagomat?
Mivel minden termék kézzel készül, így 7-10 munkanapos szállítási időre lehet számítani. A különböző szállítási módok esetén 1-2 nap eltérés előfordulhat, de átlagosan a rendeléstől számítva 10 munkanapon belül kézhez kapod a csomagod.

Mit tegyek ha nem vettem át a csomagomat?
A megrendelő hibájából létrejött sikertelen kiszállítás esetén a felmerülő költségek a megrendelőt terhelik.
Az újabb szállítási díj kiegyenlítése után kísérlem meg az újbóli kiszállítást. A felmerült költségek kifizetésére átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel van lehetőség.

Lehet külföldről rendelni?
Igen. Európai Uniós országokba tudok küldeni csomagot a Magyar Postán keresztül. Ez esetben a postaköltség magasabb lesz, a rendelés részleteit üzenetben tudjuk megbeszélni.

Hogyan kapom meg a letölthető termékeket? 

Tedd a kosaradba ezt a terméket! Vásárold meg! A fizetés végén megjelenik egy kék gomb, melyre kattintva letöltődik a pdf fájlt. Az ingyenesen letölthető termékek esetében is ugyanígy kell eljárni. 
A letölthető termékekből nem szükséges többet helyezned a kosaradba.

Vállalsz egyedi matricát is? Sokféle egyedi matricát készítettem már, kisvállalkozóknak, esküvőre, csomagolás lezáróként. Ha ilyet szeretnél, akkor írd le az elképzelésedet itt.

Vízállóak a matricák?
A vízálló matricák termékkategóriában található matricák vízállóak, de nem súrolás állóak.