fontos információk

Fontos információk

Hogyan tudok fizetni? 
Bankkártyás fizetési mód kiválasztásakor online tudsz fizetni a bankkártya adataid megadásával.
Előre utalás: Ha nem sikerül az online bankkártyás fizetés, akkor van lehetőséged előre elutalni az összeget a saját bankszámládról az enyémre. Ezt a verziót választva fogok küldeni egy díjbekérőt, ami alapján el tudod utalni az összeget, melynek számlámra érkezése után küldöm a csomagod.

Milyen szállítási módok vannak?  
Magyar Posta, ajánlott levél: A csomagodat a postaládádban fogod megtalálni kb. 7 munkanappal a rendelés leadása után.
Foxpost automata: Csomagodat legkésőbb a rendelés utáni 2. munkanapon helyezem el az automatában. E-mailben folyamatosan kapsz értesítést arról, merre jár a csomagod. Amikor bekerül az átvételi automatába (ahová kérted), akkor kapsz egy nyitókódot. 3 napod lesz arra, hogy ennek segítségével kivedd a csomagodat.
Foxpost házhozszállítás: A Foxpost futára az ajtódig viszi a csomagodat, személyesen kell átvenned. A Foxposttól kapsz majd tájékoztatást az érkezési idejéről. Kérlek, ezt a szállítási módot csak akkor válaszd, ha biztosan át tudod venni személyesen!

FONTOS! A csomag szállító cégnek való átadása után a rendelés teljesített. A szállító cég vagy a megrenelő hibájából történő késésekért, vagy a csomag meg nem érkezésért nem tudok felelősséget vállalni! A csomagszám/nyomkövetési szám megadása után a megrendelő tud érdeklődni, esetlegesen panaszt tenni a szállító cégnél elveszett, vagy késésben lévő csomagja iránt/miatt.

Mikor kapom meg a csomagomat?
A csomagodat a megrendelés napját követő 2 munkanap valamelyikén útjára bocsátom. A különböző szállítási módok esetén 1-2 nap eltérés előfordulhat, de átlagosan a rendeléstől számítva 7 munkanapon belül kézhez kapod a csomagod. Egyedi megrendelések, (és az összeválogatható fűszer matricák) esetében ez az idő 2-3 munkanappal hosszabbodhat. 

Mit tegyek ha nem vettem át a csomagomat?
A megrendelő hibájából létrejött sikertelen kiszállítás esetén a felmerülő költségek a megrendelőt terhelik.
Az újabb szállítási díj kiegyenlítése után kísérlem meg az újbóli kiszállítást. A felmerült költségek kifizetésére átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel van lehetőség.

Lehet külföldről rendelni?
Igen. Európai országokba tudok küldeni csomagot a Magyar Postán keresztül. Ez esetben a postaköltség: 3500 Ft. Csak állítsd át a szállítási címnél az országot.

Hogyan kapom meg a letölthető termékeket? 

Tedd a kosaradba ezt a terméket! Vásárold meg! A fizetés végén megjelenik egy kék gomb, melyre kattintva letöltöd a pdf fájlt. Az ingyenesen letölthető termékek esetében is ugyanígy kel eljárni. 

Vállalsz egyedi matricát is? Sokféle egyedi matricát készítettem már, kisvállalkozóknak, esküvőre, csomagolás lezáróként. Ha ilyet szeretnél, akkor írd le az elképzelésedet itt.

Vízállóak a matricák?
A vízálló matricák termékkategóriában található matricák vízállóak, de nem súrolás állóak.