blogom

Bullet Journal díszítő ötletek

Virágokkal díszített betű
Az instagramon láttam ezt az ötletet. Egyszerű és nagyon mutatós, így gondoltam elkészítem és megmutatom nektek is, hogy hogyan csinálom.
Hamarosan kezdődik április, így az Á betűt választottam.

Eszközök:
– Áttetsző papír
– Kijelző, monitor
(Az első kettő helyett használhatsz nyomtatót is, az enyém éppen szervizben van..)
– Ceruza
– Ragasztó szalag
– Ceruza
– Filctoll (https://naturaldecorshop.hu/termek/uni-pin-rajzmarker-szepia-05-mm/)
– Bullet journalod (https://svidiadesign.com/termekkategoria/fuzetek/)

1. lépés:
Szükségünk lesz megfelelő méretű és betűtípusú betűre. Legegyszerűbben ezt úgy érhetjük el, ha kinyomtatjuk. 🖨 Mivel nekem épp szervizben van a nyomtatóm, így más módszert alkalmaztam:
Az ipademen elkészítettem a betűt és egy áttetsző papír segítségével átmásoltam.

2. lépés:
A lapra kinyomtatott vagy átmásolt betűt elhelyezem a füzetben, a végleges helyén. Átrajzolom, erősen rányomva a ceruzát.

3. lépés:
A füzet lapján hagyott nyomot kiemelem ceruzával és elkészítem a vázlatot. Virágokat és leveleket rajzoltam a betű köré olyan módon, mintha ráfonódnának. Már a vázlat során végiggondoltam, melyek lesznek azok a részek, amik a betű vonalai előtt ill. mögött helyezkedek majd el.

4. lépés:
Vékony hegyű filctollal átrajzolom a vázaltot. Most a Natural Decor Shoptól ajándékba kapott Sepia Uni Pin filctollat választottam.

Ezt a technikát bármilyen bullet journal, füzet oldal díszítésére használhatod akár kisebb méretben is. Színes filctollakat is használhatsz, és természetesen más mintákkal is díszítheted a betűt. Engedd szabadjára a fantáziád és irány alkotni! ☺️

Jó alkotást kívánok!

Neked ajánlom!