blogom

Termékek bemutatása

Gondoltam, hogy praktikus lehet azoknak egy útmutató, akik nem ismerik minden termékemet. Ahogy korábban említettem, nehezen alakult ki bennem pontosan mit fogok készíteni. Mivel imádom a papírboltok termékeit, így ezekkel kezdtem. A matricákkal. Mára a Bullet Journalozás, art journálozás tevékenységéhez valamilyen módon kapcsolódó termékeket kínálok. Nézzük, mik ezek:

Az leges legelső matricáimat még kézzel vágtam ki. Kamilla, a vágógépem segítsége nélkül. Kis csomagokat készítettem el. Természetesen ezek nagyon kezdetleges próbálkozások voltak, útkeresések és nem kerültek értékesítésre. Majd egy ötlettől vezérelve megvásároltam a vágógépet és elkezdtem kísérletezni. 2 hónapig tartott, amíg egy normális matrica ívet el tudtam készíteni gond nélkül, és magabiztosan. Azóta minden nap fedezek fel újabb praktikákat, amik segítik a munkám, és igyekszem megtalálni a lehető legtökéletesebb alapanyagokat és vágási technikát, beállításokat.

Az első eladásra szánt matricáim tehát a matrica ívek.12 x 16 cm-es mindegyik, különböző mintájú és mennyiségű önálló matricát lehet az ívről lefejteni. Ezeket két külön kategóriára bontottam: díszítő- és tervező matrica ívek.

Ezzel szinte egyidőben készültek el, az egyesével kivágott, hátoldalon ritzelt* műanyag, vízálló matricák. Ezeket főleg kemény felületre (palack, laptop…) javaslom, extra tartósak. Ha felragasztod és kint hagyod a szabadban, akkor 3 évig sem sérül. Se a fagy, se a napsugarak nem károsítják és a mosogatógép programját is sértetlenül ússzák meg.

Ezek után a kisebb méretű, vagy különlegesebb alakú matricákkal kezdtem el kísérletezni. Ezek a különleges matricák elnevezést kapták. Ekkor születtek meg többek között a washi tape jellegű szalagmatricák, az átlátszó keretes matricák, a kraft papírra nyomtatott kártyamatricák.

A matricák mellé szántam kiegészítésnek a jegyzettömböket. Ezeket is otthon készítem. Nyomtatom és ragasztom őket. Extra sima felületű, 120 g-os lapokból állnak.

A legújabb termékek között tudhatjuk a füzeteket. A borítók matt fóliázással készültek. Belső lapjai 140 g-osak. (Tiktok oldalamon meg tudjátok nézni, hogy melyik filc mennyire látszódik át a papíron.) 0,5 mm távolságú pontrácsosak. Ez a kategória hamarosan bővülni fog! 🙂

Nemrég megnyitottam az egyéb termékkategóriát. Itt olyan termékeket találtok, amik kiegészítői lehetnek a naplózás tevékenységének: pl.: palack, tolltartó, filctoll.

csomagajánlatok között pedig mindig kedvezményes áron összepárosított termékeket találtok.

Mindig sok javaslat érkezik tőletek arra, hogy mivel bővítsem a termékpalettámat. Ha te még nem írtad meg az ötleted, ide kattintva megteheted.

Neked ajánlom!