blogom

Ne félj elmondani a kulisszatitkaid!

Ahogy említettem a weboldal Rólam (https://svidiadesign.com/rolam/) menüpontjában, a letisztult, barátságos stílust igyekszem képviselni. A Svidia Design színeivel (rózsaszín és kék) és mintáival is ezt szeretném közvetíteni. Sosem szerettem a formális dolgokat. Az üzleti kommunikációban is a baráti hangnemet használom, nem tudnám másképp. Feleslegesnek és idegennek érezném. Szeretek bevonni titeket minden folyamatba. ? Ahogy eddig tapasztaltam, ti is nagyon élvezitek ezt. Nem tudtam volna olyan vállalkozást vezetni, ahol egy képzeletbeli fal van felhúzva a közönség és az alkotó közé. Azt gondolom, hogy enélkül nem lehet megítélni egy vállalkozást vagy annak vezetőjét, hogy meg ne ismernénk azt igazán. Fontos és mindkét fél számára hasznos a transzparens működés.
Egy-egy pár perces videóból nehéz messzemenő következtetéseket levonni. Célom, hogy beengedjek mindenkit az online stúdiómba, hogy eldönthesse ő maga, szívesen kíséri-e figyelemmel a továbbiakat.

Mindig az járt a fejemben, hogy mennyire érdekesnek találom én is más alkotók “hogyan készült” videóit. Biztos az enyémekkel is így lennének mások. Így vagytok vele? Érdekesek? ?
Igyekszem nem csak megmutatni, de elmagyarázni is a folyamatokat. Az alkotás lépéseit bemutató videók mellett szívesen beszélek arról is, milyen döntéseket hozok meg, milyen változásokon megy keresztül a vállalkozás.

Sokan csodálkoztak, amikor észrevették, hogy megosztok mindenféle infót, amit mások kulisszatitoknak, akár üzleti titoknak gondolnak, de remélem, hogy egyre több hazai vállalkozó érti meg, hogy a nyitottság és átláthatóság minden szempontból célravezető. ?

Azért nem félek ezeket a dolgokat megosztani, mert erősen bízom abban, hogy amit a Svidia Design képvisel, azt nem fogja tudni más. Hasonló termékeket gyártó vállalkozás pedig egyrészt eddig is volt, másrészt mindig lesz újabb és újabb. A saját céljaimat ismerem, ezek felé haladok az úton és nem téríthet le semmi. Nem mondom, hogy nem nézek néha ki oldalra, hogy nem nézek körül jó alaposan 1-1 kereszteződésnél, de igyekszem a fontos döntéseket úgy meghozni, hogy a megfelelő irányba állítsanak.

Neked ajánlom!